Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Арканзас

Имот за продажба в Арканзас

Тя граничи на север с Мисури, на изток с Тенеси и Мисисипи, на юг с Луизиана и Тексас, и на запад с Оклахома.

Ако търсите нов имот за продажба в Арканзас, има много фактори, които трябва да имате предвид преди да решите. Един от най-важните фактори, които трябва да разгледаме, е жилищният пазар в Арканзас.

Пазарът ще ви каже дали имотите за продажните цени в Арканзас се очаква да се повишат или намалят. Това може да има огромно влияние върху това колко плащате за нов дом и дори да наемете.

Собствениците и продавачите бяха доволни, защото през последната година пазарът на недвижими имоти в Арканзас се увеличи с 2,2%.

Няколко градове, като Bentonville в Арканзас, имат имоти за продажба, които по това време продават за над $ 250,000. Други градове, като Eureka Springs, имат домове на пазара, които варират от $ 72,000 до $ 95,000.

Продавачите са развълнувани, защото между март и март 2019 г. цените на продажните цени в Арканзас ще продължат да се увеличават с около 3%. Това е абсолютно продавач на пазара в момента, но поради ниската средна цена на жилищата, повече хора са в състояние да инвестират в дом.

Това е и подходящо време за закупуване на имот за продажба в Арканзас, защото данъкът върху имотите е на разумна цена.

След като разберете, че можете да платите за нов имот за продажба в Арканзас, следващата стъпка е да прецените къде искате да се движите - идеалната част на Арканзас, която отговаря на вашите лични нужди.

дори ако Бентънвил е в по-високия край, когато става дума за разходи за жилища, той се смята за едно от най-добрите места за живеене в държавата.

Някои от причините за високия рейтинг се дължат на факта, че този великолепен град се е превърнал в културна топилка, като хората от всички раси, религии и епохи живеят тук щастливо.

Училищата в Бентънвил са най-добрият резултат.

Друго много добро място за търсене на имот за продажба в Арканзас е Greenbrier.

Въпреки това, коментаторите са нарекли този град като най-безопасния в Арканзас.

Ниската престъпност, усещането за малък град и училищата от клас А правят това чудесно място за инвестиране в нов имот.

Fayetteville също е чудесно място, където можете да търсите имот за продажба в Арканзас

Това не е огромен град. Населението наброява приблизително 77 000 граждани.

Докато имотите за продажните цени са се увеличили с няколко процентни пункта тази година, все още е подходящо време да купите имот за продажба в Арканзас.

Пазарът се очаква да нарасне. Това означава, че имотите във Вашия ценови диапазон ще бъдат по-скъпи през следващата година.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 15441

За продажба Вила, Арканзас, Pulaski County, Little Rock, Area: LITTLE ROCK (UALR

207,422.39BGN
За продажба
Вила

136.66 m²
Кухня с трапезария, отделна трапезария, плочки на пода, дървени подове, Вградена Инс, вентилатор на тавана (а), сушилни Connection-Electric, Едноетажн...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB